Om BarcelonaFotball.no

BarcelonaFotball.no er en hjemmeside som har som mål å skaffe nordmenn informasjon om og fotballbilletter i Barcelona på en enkel, smart og sikker måte.

Litt om FC Barcelona

FC Barcelona ble stiftet i 1899, og initiativtakeren var selvfølgelig den legendariske Joan Gamper. Hvert år minnes Joan Gamper i det Joan Gamper-turneringen går av stabelen som opptakt til sesongen. Vi har selvfølgelig billetter til denne turneringen. FC Barcelona spiller på det berømte stadionet Camp Nou som ble innviet i 1957 som en avløser for det gamle stadionet. På et tidspunkt var det plass til over 100.000 tilskuere, men som følge av FIFAs regler er det nå plass til rundt 98.000. FC Barcelona har vunnet en rekke titler, blant annet Champions League 2 ganger, den spanske serien 18 ganger og den spanske cupen 24 ganger. FC Barcelona er garantert alltid god underholdning; noen av verdens beste spillere og deres spillestil blir alltid nevnt som noe av det ypperste man kan se og spille. Vi våger påstanden om at hvis man kun skal se en fotballkamp i sitt liv, bør man gjøre det på Camp Nou. Det er en utrolig opplevelse for alle, bedre blir det ikke!

Litt om RCD Espanyol

RCD Espanyol blir av mange betraktet som den ’lille’ klubben i Barcelona, og det er riktig at den ikke er like berømt som FC Barcelona. Det betyr imidlertid ikke at det ikke er topp underholdning å se Espanyol hvis man er i Barcelona. Klubben ble stiftet i 1900 av Angel Rodriguez. Klubben har funnet fire titler og har vært i UEFA-cupfinalen to ganger, sist i 2007. Klubben spiller på olympiastadion i Barcelona. I løpet av 2009 vil klubbens helt nye stadion Cornellá stå klart, og man regner med at RCD Espanyol flytter inn i løpet av april 2009.

Om BarcelonaFotball.no

 

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost
Handlekurv