Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Informasjon om sted

Camp Nou

Camp Nou

Camp Nou

Lignende kategorier

FC Barcelona vs Atletico Madrid

lør, 22 apr 2023 – søn, 23 apr 2023, Camp Nou.

5.0 (1)
Fra kr 2,066
  • Info
  • Kategori
Husk:
* Endelig kampdato og tidspunkt fastlegges 5-10 dag før kamphelgen.
* HUSK! Du vil alltid få seter ved siden av hverandre, rett foran eller rett bak hver andre hvis du bestiller sammen. Les mer om vår "No enkelt sete" garanti i henhold til vår FAQ HER!.
* Du sitter alltid blant hjemmelagets tilskuere.
* Billettene henter du hos vår agent sentralt i Barcelona FØR du reiser til fotballkampen. Adresse, åpningstider osv. står på den bestillingsbekreftelsen som vi sender deg via epost og er også tilgjengelig under ”KONTAKT I BARCELONA”' ved å klikke på KONTAKT. OBS! Det er ulike åpningstider til kamper med FC Barcelona og RCD Espanyol.
* Les mer her, så er du godt skodd før du gjør ferdig bestillingen din.

Nedenfor kan du lese mer om de plasser og kategorier du kan bestille til fotballkampen din.
VIP BALKONG KORT SIDE + LANG SIDE
Med billetter till VIP balkongen har du også tilgang til Berlin Loungen der det vil bli servert drikke og canapeer før og etter kampen. Vennligst notèr at det er klekode (dress code) til VIP balkongen: Du kan således ikke kle deg i skjorts, sandaler eller bortelagets drakter. FC Barcelona drakter/skjorter og skjert er tillatt i Berlin Loungen.

VIP Players Zone: 
Inkludert i prisen for en VIP Player Zone-billett har du tilgang til VIP-salongen (Avantllotja d'Honor) hvor det serveres drinker og canapéer 1.5 time før avspark. Vær oppmerksom på at det er en kleskode for VIP Balcony-billetter: Ingen shorts, sandaler, vesker, FC Barcelona skjorter og skjerf er tillatt inne i salongen.
 
Kategori 1 PREMIUM:
Tribune, første, andre, tredje og fjerde ring
Lateral, første andre og trejde ring
 
KATEGORI 1
Tribune, første, andre, trejde og fjerde ring på sidene
Lateral, første, andre og trejde ring på sidene
KATEGORI 2
Lateral, fjerde og femte ring
KATEGORI 3
Kortsidens første, andre og tredje ring
 
KATEGORI 4*:
Kortsidens fjerde ring, nedre del
 
KATEGORI 5*:
Kortside femte ring, øvre del
*I kategori 4 og 5 har noen seter begrenset utsikt og noen seter er høyt oppe på Camp NouSIGHTSEEING Camp Nou and Museum Tour :

Kategori Camp Nou og museums rundturen har separate inngangsbilletter og omfatter den populære guidede turen til Camp Nou. MERK: Rundtur-billetten inkluderer ikke kampbillettene. Dette er billetter til en visning av FC Barcelonas verdensberømte stadium Camp Nou. Turen gjør du på egen hånd med en lydguide i form av ett headset på engelsk. Du kommer bland annet til å se motstaderlagets garderobe, pressesrommet, spillergangen og du kommer til å være så nære både spillernes benker og selve banen at du kan ta på gresset. Det kommer mange fotomuligeter underveis. Turen slutter ved FC Barcelonas museum der du kan se mange av trofèene klubben har vunnet gjennom årene. Direkte etter kan du gå til klubben offisielle Megastore der du kan kjøpe alle typer av souvernirer, skjerf og FC Barcelona t-skjorte med ditt eget navn eller navnet til favorittspilleren din! Billettene er gyldige en dag, du velger tidspunkt selv og de hentes hos vår angent sammen med fotballbillettene dine. Gjennom å kjøpe billettene her slipper du lange køer, og du kan starte rundturen med gang du ankommer Camp Nou.
Åpningstider for rundturen:
Mandag til fredag; 10-17:30
Søndag, røde dager og på kampdager; 10-13

Stengt 25/12, 1/1 og 6/1

Bestill nå

Fantastisk: 5.0 – 1 Anmeldelser

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Arenainfo

Veibeskrivelse

Camp Nou

Adresse
Camp Nou, Avinguda Aristides Maillol, Barcelona

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine